entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Olivia y Eugenio

ÚLTIMES ENTRADES

Descripció

Mare i fill s’enfronten a una situació extrema on es qüestionen els valors que sorgeixen en temps de crisi. La tragèdia s’acosta, sense remei, a Olivia, qui rememora la seva vida tot passant comptes d’una manera sincera amb el seu marit, la mare, les amistats, els metges i amb tots aquells que presumeixen de ser normals, com ara polítics, professionals i esportistes d’èxit. Sobre aquests, Olivia es planteja si són més normals que el seu fill Eugenio, un jove amb síndrome de Down. Finalment, qui és normal en aquesta vida?
És una obra actual, dins del marc de la corrupció política, terrorisme, alcoholisme juvenil i inseguretat ciutadana, de la qual es desprèn una altra pregunta: Qui és realment feliç, una persona que sembla tenir èxit o un jove com l’Eugenio?


Fitxa artística

Direcció
José Carlos Plaza
Intèrprets
Concha Velasco
Rodrigo Raimondi/
Hugo Aritmendiz
Escenografia
Francisco Leal
Coproducció
Focus i Pentación Espectáculos


dissabte 13 febrer 2016 19:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general:

26 €
Ta!20: 18 €
Ta!29: 21 €
Ta!65: 23 €
Ta!Grups: 23 €
 


Serveis

Galeria

La crítica diu...

I el que explica Olivia y Eugenio és la relació que estableix al llarg de la seva vida una mare de classe benestant, hereva d’una galeriad’art, ja vídua, després d’un matrimoni no gaire encertat, amb el seu fill petit, Eugenio, amb síndrome de Down, amb un avantatge, diu la mare, que ni que es faci gran, Eugenio sempre és igual. Afable, alegre, ingenu, trapella...
Andreu Sotorra - Clip de teatre