entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Classics in catalan

Music for those who listen

Descripció

La intimitat i proximitat de la música de cambra ens regala una de les millors maneres de disfrutar de la música clàssica. El programa The Classics in Catalan d'enguany constirà en un trio de piano, violí i violoncel. 


El pianista Christopher Schmitt, doctorat per la Juilliard School, és actualment el pianista resident de la Casa Blanca, a Washington DC. El violoncelista Ju-Young Lee, resident de Nova York, màster per l'escola de Juilliard, duu a terme concerts arreu del món com a membre del grup The Core Ensemble. El violinista Igor Pikayzen, també màster per Juilliard, és un reconegut solista i músic de cambra, amb constants actuacions a la seva nativa Rússia i arreu del món.


El programa del concert al Teatre Auditori de Sant Cugat explorarà la música clàssica més difosa i entesa pel públic en general: el Romanticisme. De la mà de la cultura de tres països diferents - Rússia, Espanya i Alemanya-, ens endinsarem en la seva peculiar expressió de la emoció personal en la música.


Els beneficis de les entrades aniran destinats a la Fundació Talita, a projectes que ajudin a treballar la integració i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats educatives especials.  


Podeu trobar major informació de tot el projecte, els músics i la Fundació al web www.classicsincatalan.org


Fitxa artística

Christopher Schmitt, piano
Ju-Young Lee, violoncel 
Igor Pikayzen, violí
 


El pianista Christopher Schmitt (www.christopherschmitt.org), el violoncel·lista Dj.-Young Lee i el violinista Igor Pikayzen (www.igorpikayzen.com) han obtingut els seus  diplomes a la prestigiosa escola de música i arts de Nova York Juilliard School (www.juilliard.edu).


Dj.-Young actualment realitza més de quaranta concerts a l'any al costat del seu quartet de cordes -The Core Ensemble- i Christopher és el pianista resident de la Casa Blanca a Washington DC, actuant freqüentment per al president dels Estats Units d'Amèrica, Barack Obama.


El violinista Igor Pikayzen, de nacionalitat rus-americana és el guanyador de l'última edició de la Tadeusz Wronski International Violin Competition, i ha realitzat concerts en els cinc continents com a solista i músic de càmera.


dissabte 09 juliol 2016 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts (amb intermedi) Preu general:

18 €


Galeria