entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

L'Avar

de Molière

Descripció

Una comèdia rocambolesca d’amors, enveges i confessions amb Joan Pera com a protagonista.”


Vidu i terriblement avar, Harpagon vol casar la seva filla Elisa amb el vell i ric Anselm, disposat a prendre-la sense dot, però Elisa vol casar-se amb Valeri, que ha aconseguit entrar a la casa d’Harpagon contractat com a intendent. Al mateix temps, Harpagon i el seu fill, Cleante, rivalitzen per l’amor de Mariana. Per ajudar el seu amo, el criat de Cleante, l’Escletxa, roba l’or d’Harpagon. Acusat en fals, Valeri revela el seu amor per Elisa.


En aquesta comèdia, Molière utilitza tots els ressorts de l’humor, la comicitat de la situació, les paraules i els gestos, heretats de la farsa i del ball que l’autor coneixia molt bé. L’amor i la joventut triomfen i es riuen de l’autoritat que vol casar-los en contra dels seus desitjos. 



FUNCIÓ ADAPTADA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT SENSORIAL
Aquesta obra de teatre està adaptada per a persones amb discapacitat auditiva i / o visual, i gent gran. Aquest projecte, en col·laboració amb la Fundación Vodafone España, és un programa d'accessibilitat sensorial que garanteix el servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat.
Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament. Aconsellem fer la reserva prèviament per correu a: teatre-auditori@santcugat.cat . Més informació: 935891268. 


 


Fitxa artística

Traducció i adaptació
Sergi Belbel
Direcció
Josep Maria Mestres
Intèrprets
Joan Pera
Manu Fullola
Júlia Barceló
Ricard Farré
Josep Minguell
Elena Tarrats
Alba Florejachs
Manel Dueso
Òscar Castellví
Xavi Francés


Escenografia
Pep Duran
Producció
Focus 


dissabte 08 octubre 2016 18:00h i 21:00h
Durada: 2 hores i 10 minuts Preu general:

28 €


Menors 20 anys: 22 €
Menors 29 anys: 22 €
Majors 65 anys : 25 €
Grups: 25 €


Consulta els abonaments aquí
SERVEI DE LUDOTEATRE
A LA SESSIÓ DE LES 18 H

+ info

 


Mecenes Funció adaptada per a persones amb discapacitat sensorial
Serveis

Galeria

La crítica diu...

L’Harpagon és un Joan Pera amb el fre posat però no bloquejat. Professional bregat, sap a la perfecció què funciona i què no en un escenari, i és evident que té l’ull i l’oïda posada en la reacció de la sala... El monòleg del robatori del tresor del IV acte s’ha dissenyat per convertir-se amb el temps en un “punt i a part” de la funció perquè Pera s’esplaï a gust entre l’afecte del públic.


Juan Carlos Olivares (El País) 


Activitat relacionada

Teatre

L'Avar

També et pot agradar